FREE SHIPPING  |  ORDERED ON WEEKDAYS BEFORE 3PM, NEXT DAY DELIVERY  | FREE RETURNS

Bluetooth Party Speaker (27,5cm height)

10 Watt Portable Speaker with Microphone

Free shipping within the Netherlands

Free shipping within the Netherlands

Order today, next day delivery

Order today, next day delivery

Free returns within 30 days

Free returns within 30 days

Zin in een feestje? Grijp de microfoon en maak het feestje met deze partyspeaker! Uitgebreide functies en eigenschappen zorgen ervoor dat het nnergens aan ontbreekt op jouw feestje.

SPEAKERBOXX100

79,99 ( tax incl.)

Product description

Zin in een feestje? Grijp de microfoon en maak het feestje met deze partyspeaker! Uitgebreide functies en eigenschappen zorgen ervoor dat het nnergens aan ontbreekt op jouw feestje.

Partyspeaker met diepe bass en 10 Watt RMS

Met een RMS van 10 Watt heeft de SPEAKERBOXX100 een stabiel gemiddelde van 10Watt. Dit betekent dat het piekvermogen ver boven de 10 Watt kan liggen! Dankzij de hoge RMS-grens van 10 Watt in combinatie met de diepe bass heeft deze speaker alles wat je nodig hebt voor een grote party!

Bedien de Bluetooth partyspeaker op afstand

Met bluetooth 4.0 heeft deze partyspeaker draadloze bediening en ben jij de DJ terwijl je zelf op de dansvloer staat. Je hoeft niet in de buurt te blijven want deze speaker met bluetooth heeft met het ontvangst signaal een bereik van maar liefst 10 meter!

Digitale afspeelmogelijkheden; USB, AUX, SD-kaart

Met deze partyspeaker van NIKKEI speel je muziek af via bijna alle varianten van digitale opslag. Bewaar je muziek op usb stick, aux of SD-kaart, dat speelt deze muzikale krachtpatser allemaal af. Indien je geen gebruik maakt van eigen muziek; stream je favoriete muziek op afstand via bluetooth. Daarom is deze partyspeaker geschikt voor elke gelegenheid.

Ingebouwde FM radio

Waar een radio FM-signaal ontvangen kan worden, vangt de partyspeaker van NIKKEI dit signaal op. De party box speaker heeft een sterk frequentiebereik wat goed van pas komt aangezien je de portable speaker overal mee naartoe neemt.

Leuk voor met vrienden; meegeleverde microfoon

Wil je de hele avond met je vrienden genieten van elkaars verborgen muzikale skills? Sluit de meegeleverde microfoon aan op de partyspeaker en zing mee met je favoriete artiesten! De microfoon en speaker zijn perfect op elkaar ingesteld en lopen mooi synchroon. Met de meegeleverde connector is de microfoon op elke toepassing aan te sluiten.

LED-Display en bedieningspaneel

Dankzij het verlichte LED-scherm wordt de modus van de partyspeaker weergegeven. Voor het gebruiksgemak is het bedieningspaneel vrij eenvoudig gehouden en makkelijk te bedienen. Zowel de microfoon als geluidsvermogen van de partyspeaker wordt bediend met volumeknoppen. Daarnaast zijn de verschillende modussen makkelijk in te stellen met drukknoppen.

Lange batterijduur, korte oplaadtijd en charge functie

De party speaker heeft een batterijduur van 9 uur. Voor het opladen heeft de batterij slechts een paar uur nodig. Ideaal! Op het LED-scherm wordt de batterij indicatie aangegeven, waardoor je niet plotseling verrast wordt met een lege batterij. Extra functie: met de charge functie kan je je telefoon opladen tijdens de party!

Kampioen lichtgewicht

De portable partyspeaker is overal gemakkelijk mee naartoe te nemen dankzij het licht gewicht. Met een gewicht van 2.7 kg, een handig handvat en een monsterlijk geluid is deze speaker kampioen lichtgewicht onder de partyspeakers! Met de vormgeving van een ghettoblaster, is dit een identiek model.

Robuust design, compact, stevig en krachtig

Met 19 x 31 x 41cm is deze partyspeaker ideaal om mee te nemen. Laat je niet misleiden door het kleine formaat, waarbij deze partyspeaker groot vermogen levert. Dankzij het design kan de speaker wel tegen een stootje en heeft het weinig onderhoud nodig.

Meer partyspeakers?

NIKKEI heeft 3 partyspeakers. De SPEAKERBOXX100 is het kleine broertje uit deze audio-familie. De 3 partyspeakers zijn opvolgend in formaat, gewicht en geluidsvermogen. Hierdoor is er voor elke gelegenheid wel een gepaste speaker in aanbod. Welke partyspeaker past bij jou?

Wat zit er in de verpakking?

  • SPEAKERBOXX100
  • Netstroomkabel
  • Microfoon (incl connector)
  • Gebruiksaanwijzing
Show more
Specifications

Also available