FREE SHIPPING  |  ORDERED ON WEEKDAYS BEFORE 3PM, NEXT DAY DELIVERY

Bluetooth Party Speaker (55cm height)

50 Watt Portable Party Speaker with Microphone

Free shipping within the Netherlands

Free shipping within the Netherlands

Order today, next day delivery

Order today, next day delivery

Free returns within 30 days

Free returns within 30 days

Zin in een feestje? Pak de microfoon en zing, dans en feest met deze 50 Watt party speaker!

SPEAKERBOXX500

99,99 ( tax incl.)

Product description

Party Speaker met diepe bass en 50 Watt RMS

Met een RMS van 50 Watt heeft de SPEAKERBOXX500 een stabiel gemiddelde van 50 Watt. Dit betekent dat het piekvermogen ver boven de 100 Watt kan liggen! Dankzij de hoge RMS-grens van 50 Watt in combinatie met de diepe bass heeft deze speaker alles wat je nodig hebt voor een grootste party!

Bedien de Bluetooth party speaker op afstand

Met bluetooth 4.0 heeft deze party speaker draadloze bediening en ben jij de DJ terwijl je zelf op de dansvloer staat. Je hoeft niet in de buurt te blijven want deze party speaker met bluetooth heeft met het ontvangst signaal een bereik van maar liefst 10 meter!

Digitale afspeelmogelijkheden; USB, AUX, SD-kaart

Met deze party speaker van NIKKEI speel je muziek af via bijna alle varianten van digitale opslag. Bewaar je muziek op usb stick, aux of SD-kaart, dat speelt deze muzikale krachtpatser allemaal af. Indien je geen gebruik maakt van eigen muziek; stream je favoriete muziek op afstand via bluetooth.

Ingebouwde FM radio

Waar een radio FM-signaal ontvangen kan worden, vangt de party speaker van NIKKEI dit signaal op. De party box speaker heeft een sterk frequentiebereik wat goed van pas komt aangezien je de portable party speaker overal mee naartoe neemt.

Leuk voor met vrienden; meegeleverde microfoon

Wil je de hele avond met je vrienden genieten van elkaars verborgen muzikale skills? Sluit de meegeleverde microfoon aan op de party speaker en zing mee met je favoriete artiesten! De microfoon en party speaker zijn perfect op elkaar ingesteld en lopen mooi synchroon. Met de meegeleverde connector is de microfoon op elke toepassing aan te sluiten.

LED-Display en bedieningspaneel

Dankzij het verlichte LED-scherm wordt de modus van de party speaker weergegeven. Voor het gebruiksgemak is het bedieningspaneel vrij eenvoudig gehouden en makkelijk te bedienen. Zowel de microfoon als geluidsvermogen van de party speaker wordt bediend met volumeknoppen. Daarnaast zijn de verschillende modussen makkelijk in te stellen met drukknoppen.

Lange batterijduur, korte oplaadtijd en charge functie

Met maar liefst 15 uur batterijduur is deze speaker ideaal om mee op pad te nemen. Voor het opladen heeft de batterij slechts 4 uur nodig. Ideaal! Dankzij de lichtindicator kan je nauwkeurig in de gaten houden hoelang de batterij nog werkt. Extra functie: met de charge functie kan je je telefoon opladen tijdens de party!

Portable party speaker met wielen en uitschuifbaar handvat

Dankzij de wieltjes loopt deze party speaker op rolletjes! Vervoer de SPEAKERBOXX500 gemakkelijk door het handvat uit te schuiven en de speaker op wieltjes mee te nemen op avontuur.

Stand voor je telefoon

Zet je telefoon stabiel neer in de stand bovenop de party speaker. Maak je eigen
draaitafel!

Robuust groen design, stevig en krachtig

Met de specificaties van deze krachtpatser heb je alles wat je nodig hebt voor een stevig feestje. Doordat het design grof en robuust is, kan deze stevige speaker wel tegen een stootje. Het voorbereiden van een waanzinnig feest begint met de aanschaf van deze speaker! Geniet dagen/nachtenlang van je eigen festival op wielen, en laat je hele omgeving meegenieten!

Meer party speakers?

De SPEAKERBOXX500 is de grote versie van de NIKKEI party speaker formatie. Ben je op zoek naar minder grote en lichter van formaat draadloze speakers? Bekijk de SPEAKERBOXX100 en SPEAKERBOXX300 dan eens! Voor elk feestje wat wils. Maar het feest compleet met NIKKEI.

Wat zit er in de verpakking?

  • SPEAKERBOXX500
  • Netstroomkabel
  • Microfoon (incl connector)
Show more
Specifications

Also available