FREE SHIPPING  |  ORDERED ON WEEKDAYS BEFORE 3PM, NEXT DAY DELIVERY

Water resistant speaker

Grey portable speaker with Bluetooth

Free shipping within the Netherlands

Free shipping within the Netherlands

Order today, next day delivery

Order today, next day delivery

Free returns within 30 days

Free returns within 30 days

BOXX3GY

24,99 ( tax incl.)

Product description

De waterproof en stofbestendige bluetooth speaker van Nikkei is de ideale aanvulling voor jouw zomer! Neem de bluetooth waterproof speaker overal mee naartoe! De speaker is in twee kleuren te verkrijgen en heeft een robuuste uitstraling.

Waterproof speaker

Neem je muziek mee naar het zwembad, naar het strand, naar het park, of geniet in je tuin! Met deze waterproof bluetooth speaker ben je beschermd tegen vocht. Dankzij de IPX6 normering is deze geluidsdrager spatwaterdicht en stofbestendig. Dit maakt deze bluetooth speaker ideaal voor alle outdoor activiteiten.

Bluetooth 2.1 speaker

Maak snel draadloze verbinding met de bluetooth speaker dankzij de ingebouwde bluetooth 2.1 functie! Zet de speaker aan en kies voor bluetooth source. De status van de verbinding zal zichtbaar worden op je telefoon. Wanneer je deze connectie eenmaal hebt gemaakt zal de bluetooth speaker daarna altijd automatisch in contact kunnen staan met jouw telefoon, dankzij de automatic pairing functie! De bluetooth verbinding heeft bereik binnen 10 meter.

Aux

Indien je niet gebruik maakt van bluetooth, geen probleem! Dankzij de aux-in functie, kan je dezelfde verbinding maken als met bluetooth, alleen dan mét draad. Speel jouw muziek af met behulp van een aux-kabel niet meegeleverd).


TIP: Wanneer je verbinding maakt met aux in plaats van bluetooth speaker, gaat de batterij minder snel leeg!

>Kort opladen en lang muziek

De batterij is oplaadbaar en kan door middel van meegeleverde usb-kabel worden opgeladen. Indien de batterij helemaal is opgeladen gaat de waterbestendige bluetooth speaker maar liefst 9 uur(!) mee.

Kleine bluetooth speaker met groot vermogen

Je zou het niet verwachten van deze kleine draagbare speaker, maar de bluetooth speaker heeft een geluidsvermogen van maar liefst 6 Watt RMS! Het piekvermogen ligt hierbij op maar liefst 10 Watt! Hiermee produceert dit kleine geluidsmonster genoeg volume en draagt een steentje bij aan jouw memorabele zomer!

Jouw favoriete speaker, jouw favoriete kleur

Deze speaker is te verkrijgen in grijs en roze. Met dezelfde vormgeving verschillen deze bluetooth speakers alleen in kleur. Voor de rest zijn ze allebei even geweldig!

In het kort:

  • Waterproof speaker
  • Bluetooth speaker met draadloze verbinding
  • Aux
  • Duurzame batterij
  • 6 Watt RMS en 10 Watt piekvermogen
  • Verkrijgbaar in roze en grijs
  • Afmetingen: 17,5 x 7,1 x 5 cm
  • Meegeleverd: speaker, aux-kabel, oplaadkabel
Show more
Specifications
Download

Also available